Hallin hinnasto

Hallin hinnasto ja vuokraus

JanDogsin treenihallia voit vuokrata oman koirasi koulutukseen, tai porukalla yhteistreeneihin. Vain yksityishenkilöille! Kaikesta kaupallisesta toiminnasta on sovittava yrittäjän kanssa erikseen.

Yksittäisen tuntivarauksen voit tehdä suoraan vellon varauskalenterista osoitteesta www.vello.fi/jandogs/. Maksa ensin tuntivaraus, jonka jälkeen voit tehdä varauksen kalenteriin. Varauksen jälkeen saat henkilökohtaisen koodin, jolla pääset sisään halliin. Mikäli et pääse varatulle vuorollesi, voit siirtää vuoron ilmoittamalla siitä joko sähköpostitse osoitteeseen info.jandogs@gmail.com tai puhelimitse/whatsappilla numeroon 044 2434 308. Mikäli huomaat ettet pääse varatulle vuorollesi alle 24h ennen varausta, voit siirtää varauksen kerran maksutta uuteen ajankohtaan. Tässäkin tapauksessa ota yhteyttä yllä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, tai puhelinnumeroon.

Vakiovuorojen varaukset sähköpostitse info.jandog@gmail.com. Vakiovuorojen laskutukset etukäteen 4vk erissä.

Myynnissä rajoitettu määrä kausikortteja!

Kausikortti on voimassa aina kalenterikuukauden kerrallaan.

Kausikortti Perus oikeuttaa treenaamaan aina kun hallissa on vapaata klo 6 - 23 välisenä aikana. Mikäli hallille saapuu useampi treenaaja yhtä aikaa, on käytössä 20min vuorottelu. Eli yksi treenaaja voi treenata 20 minuuttia, jonka jälkeen on annettava seuraavalle mahdollisuus treenata 20 minuuttia. Mikäli treenaajia on vielä enemmän, on jokaisella oikeus treenata 20 minuuttia, jonka jälkeen kierros alkaa alusta. Treenaajat voivat sopia myös treenaavansa keskenään tai muun heille sopivan järjestelyn.

Kausikortti Pro oikeuttaa varaamaan koko hallin itselleen 30 minuutiksi viikossa (yhteensä 2 tuntia omaa treeniaikaa kuukaudessa)! Tämän lisäksi saat treenata aina kun hallissa on vapaata klo 6 - 23 välisenä aikana. Mikäli hallille saapuu useampi treenaaja yhtä aikaa, on käytössä 20min vuorottelu. Eli yksi treenaaja voi treenata 20 minuuttia, jonka jälkeen on annettava seuraavalle mahdollisuus treenata 20 minuuttia. Mikäli treenaajia on vielä enemmän, on jokaisella oikeus treenata 20 minuuttia, jonka jälkeen kierros alkaa alusta. Kausikortti Pron viikottaista 30 minuutin treeniaikaa ei voi käyttää maksullisiin koulutuksiin, vaan kyseessä on omatoimiseen treenaamiseen tarkoitettu aika. Myös 30min/vk varausta tulee noudattaa, jotta muillekin kausikorttilaisille jää aikaa treenata.

Liity kausikorttilaisten whatsapp ryhmään https://chat.whatsapp.com/FomaYY71Nwe389NhEYKP2S

Toivomme, että ilmottaisit kausikorttilaisten whatsapp ryhmään treenaamaan menosta. Näin jokainen treenaamaan menevä voi suunnitella menoaan, eikä hallille tule ruuhkaa samaan aikaan. Tällä pyrimme välttämään jonotuksen. Ryhmässä voit myös huhuilla treeniseuraa itsellesi!


Hallin hinnasto 1.8.2021 alkaen

Hallivuokra arkisin klo 6 - 16

Kurssilaiset ja vakiovuorolaiset

10€/h

Hallivuokra arkisin klo 16 - 23

Kurssilaiset ja vakiovuorolaiset

20€/h

Hallivuokra vkl klo 9 - 22

Kurssilaiset ja vakiovuorolaiset

20€/h

Hallivuokra arkisin klo 6 - 16

Muut

12€/h

Hallivuokra arkisin klo 16 - 23

Muut

22€/h

Hallivuokra vkl klo 9 - 22

Muut

22€/h

Hallivuokra lauantai klo 9 - 17 tai 12 - 20


170€

Hallivuokra sunnuntai klo 9 - 17 tai 12 - 20


170€

Hallivuokra koko viikonloppu (la klo 9 - 22 & su klo 9 - 17)


300€

Kausikortti Perus

Kurssilaiselle

25€/kk

Kausikortti Pro

Kurssilaiselle

35€/kk

Kausikortti Perus

Muut

30€/kk

Kausikortti Pro

Muut

45€/kk