Pentueskari perjantai klo 18 LOKAKUU

Viiden kerran pentueskari perjantaisin klo 18 - 19. Max 5 osallistujaa.

Koulutuskerrat 21.10., 28.10., 4.11., 11.11. ja 18.11.


Pentueskari on tarkoitettu 7 - 18 viikon ikäisille pennuille.

Pennuilla on myöhäinen sosiaalistumiskausi 8 - 12 viikon iässä. Pennut elävät silloin nopean oppimisen kautta, jolloin pentu oppii ja vastaanottaa erittäin paljon asioita. Sosiaalistamiskaudella pentu oppii ja tottuu helposti sille esiteltyihin asioihin, sekä oppii pitämään niitä ns. normaalina elämänä.

Tänä aikana myös kaikki pennulle pelottavat ja vaikeat asiat pureutuvat pennun mieleen. Siksi olisikin hyvä tarjota pennulle turvallisia asioita, joissa pentu ei joudu kokemaan pelkoa, eikä liiallista stressiä.

Leikki on koiranpennun työtä, joten pentueskarissa kaikki tehdään leikkien! Pentua ei pakoteta asioihin, eikä ylitetä pennun pelkokynnystä. Pentueskarissa lähdetään jo hahmottamaan suhdetta pentuun, sekä opetellaan yhdessä leikkimistä ja puuhailua. Pentueskarissa pentu pääsee myös tutustumaan mm. erilaisiin virikkeisiin ja aktivointeihin.

Tältä kurssilta saat hyvät eväät pentusi aktivointiin ja virikkeistämiseen, opit pennustasi uusia asioita ja saat vinkkejä siihen, kuinka lähteä kouluttamaan pennustasi itsevarmaa ja aktiivista aikuista.


Mukaan kurssille tarvitset koirallesi vesikupin, remmin (ei flexi), sekä erilaisia nameja ja leluja.

Pentueskariin et tarvitse varhaisrokotuksia!


Ilmottautuessasi kurssille hyväksyt JanDogsin koirakoulun säännöt!
Hallilla käytössä mm. pissasakko (10€).

Kursseille osallistuvan koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa. 

Saat kurssi-infon lähellä kurssin aloitusta.


Kouluttajana Eden Salmi.

100,00 €