NoseWork alkeiskurssi TORSTAI klo 20

Uusi

Neljän kerran nosework alkeiskurssi torstaisin klo 20.00 - 21.00. Max 5 osallistujaa. NoseWork alkeiskurssi sisältää JanDogsin aloitusluennon, sekä eucalyptus hydrolaatin.

Koulutuskerrat 8.6., 15.6., 22.6. ja 29.6.

NoseWork on kehitetty 2008 Yhdysvalloissa rescuekoirille kasvattamaan niiden itseluottamusta ja tarjoamaan aktivointia. Pian laji levisi muidenkin koiraharrastajien pariin ja on noussut nopeasti suureen suosioon.

NoseWorkissa koira opetetaan tunnistamaan ja ilmeisemaan kolmea eri kohdehajua ja niiden yhdistelmiä. Etsittävät hajut ovat eukalyptus, laakerinlehti ja laventeli.

Alkeiskurssilla opetamme koiran tunnistamaan ja etsimään eukalypsuksen hajua. Jatkokurssilaiset tekevät helpohkoja etsintöjä ja vahvistamme edelleen koiran motivaatiota hajulle.

Alkeiskurssilaisille hintaan sisältyy eukalyptushydrolaatti, jotta voit treenata myös kotona treenien välissä.

Nenätyöskentely on jokaiselle koiralle lajityypillistä käyttäytymistä ja näinollen äärimmäisen helppo ja hieno virike. Nenän käytön lisäksi koira joutuu käyttämään aivojaan, joten laji toimii myös hyvänä väsytyskeinona.

NoseWork on matalan kynnyksen laji ja sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Tätä voit harrastaa ryhmissä, itsekseen, sisällä ja ulkona, voit harrastaa sitä omaksi iloksi tai kilpailla siinä. Hyvin monipuolinen laji siis!

Suomen kennelliitto on hyväksynyt NoseWorkin viralliseksi koemuodoksi 1.1.2020 alken.

Mukaan kurssille tarvitset koirallesi vesikupin, remmin (ei flexi), sekä erilaisia nameja ja leluja.

Luethan hallin ohjeet ja säännöt ilmoittautuessasi kurssille!
Hallilla käytössä mm. pissasakko (20€).

Kursseille osallistuvan koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa.

Saat kurssi-infon lähellä kurssin aloitusta.

Kouluttajana Janita Peura.

90,00 €