Ohituskurssi SUNNUNTAI klo 11.00

Loppuunmyyty Ennakkoilmoittautuminen! Tunnit joka toinen viikko!

Ennakkoilmoittautuminen! Kurssin hinta 100€.
Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 3.

Suorita osto normaalisti loppuun verkkokaupassa hinnalla 0€. Saat paluupostina infoa kurssin osallistujamäärästä, sekä sen mahdollisesti toteutumisesta. Kun kurssin alkaminen on varmistunut, saat laskutiedot sähköpostilla, eräpäivä on kurssin aloituspäivä.

Neljän kerran ohituskurssi sunnuntaisin klo 11.00 - 12.00. Max 4 osallistujaa. Tunnit joka toinen viikko!

Koulutuskerrat: 5.11., 19.11., 3.12. ja 17.12.


Ohituskurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla on haasteita toisten koirien tai ihmisten ohittamisessa. Tunnilla käymme läpi erilaisia tekniikoita käytöksen pois kouluttamiseen. Jokainen koirakko huomioidaan yksilönä ja etsitään jokaiselle sopivat keinot ja tarvittaessa muokkaamme niitä kurssin aikana.

Tälle kurssille voit tulla, vaikka olisit käynyt ohituskurssimme jo aiemmin. Pyrimme huomioimaan jokaisen tason yksilöllisesti.

Kurssille otetaan maksimissaan neljä koirakkoa, jotta saamme aluksi riittävän etäisyyden toisiin ja häiriön pienemmäksi.

Kurssi pidetään JanDogsin hallissa, sekä sen piha-alueella. Hallissa rakennamme pohjataitoja, jotka oppiessaan koiralla on huomattavasti helpompi toimia vaikeissa tilanteissa. Hallilla on käytössä sermit, jotta jokaiselle saadaan oma tila, eikä näkökentässä ole tällöin muita koiria.


Mukaan tarvitset koirallesi vesikupin, remmin (ei flexi), sekä erilaisia nameja ja leluja.

Ilmottautuessasi kurssille hyväksyt JanDogsin koirakoulun säännöt!
Hallilla käytössä mm. pissasakko (20€).
Ilmoittautuminen on sitova.

Saat kurssi-infon lähellä kurssin aloitusta.


Kouluttajana Eden Salmi. Tuuraajana Janita Peura.

0,00 €