Rally-toko jatkokurssi TORSTAI klo 19

Alkaa lokakuussa!

Viiden kerran rally-tokon jatkokurssi torstaisin klo 19.00 - 20.00. Max 5 osallistujaa. Tämä kurssi sisältää JanDogsin aloitusluennon.


Koulutuskerrat 19.10., 2.11., 8.11., 16.11. ja 23.11. Ei treenejä 26.10!


Rallytokon jatkokurssi on tarkoitettu rally-tokon alkeiskurssin käyneille koirakoille. Jos olet käynyt alkeiskurssin jossain muualla, tai omaatte alkeiden taidot, ota yhteyttä tasonne selvittämiseksi.

Rallytoko on erinomainen, matalan kynnyksen laji. Rallytoko soveltuu jokaiselle koiralle rotuun katsomatta.

Meille voit tulla jatkokurssille oli sitten tähtäimenä koiran aktivointi, omaksi iloksi harrastelu tai vaikka kisaaminen. Koulutamme koiria nykyaikaisin menetelmin, etsien jokaiselle koirakolle juuri sille sopivan tavan edetä koulutuksessa.

Jatkokurssilla opiskelemme loput kyltit ja jatkamme yksittäisten kylttien rakentamista koirille erilaisia tekniikoita apuna käyttäen. Aloitamme tekemään lyhyttä rataa. Kurssilla tulee myös teoriatietoa rallytokosta harrastuksena ja miten siinä pääsee eteenpäin.

Pohjataitoina olisi hyvä osata perusasento, tai sen alkeet, seuraamisen alkeet, istuminen, maahanmeno ja paikallaolo. Minkään osa-alueen ei tarvitse olla täydellinen, sillä jokaista osiota viedään kurssilla eteenpäin.


Mukaan kurssille tarvitset koirallesi vesikupin, remmin (ei flexi), sekä erilaisia nameja ja leluja.

Luethan hallin ohjeet ja säännöt ilmoittautuessasi kurssille!
Hallilla käytössä mm. pissasakko (20€).
Ilmoittautuminen on sitova!

Kursseille osallistuvan koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa.

Saat kurssi-infon lähellä kurssin aloitusta.


Kouluttajana Janita Peura. Tuuraajana Eden Salmi.

110,00 €