JanDogsin takana

JanDogs toiminimen takaa löytyy 1990 syntynyt oululainen, Janita Peura.

Pienestä pitäen eläimet ovat olleet lähellä sydäntä ja ajan saatossa meillä on ollutkin vaikka minkä näköistä eläintä. Koirien lisäksi meillä on ollut kissoja, kaneja, hamstereita, hiiriä, sekä akvaariokaloja.

Tällä hetkellä kotonamme asuu viisi koiraa: kaksi valkoista ruotsinhirvikoira; Nuutti ja Siri, workingkelpie Pako ja saksanpaimenkoira Enne. Pakon kanssa päälajina on agility. Ennen kanssa tavoitteet ovat palveluskoirapuolella. Muihin epäsäännöllisen säännöllisiin harrastuksiin kuuluu paimennus ja vetolajit. Ajan salliessa pyrin aktivoimaan koiriani myös nosen parissa. Valkoiset ruotsinhirvikoirat ovat metsästyskäytössä. Näiden lisäksi koirien kasvatus kuuluu elämääni hyvin pienimuotoisesti. Kotonamme on myös gerbiilejä ja kani.

Olen kiinnostunut koirien fysiikasta, koulutuksesta, ruokinnasta ja jalostuksesta, joten näillä osa-alueilla halu oppia ja kouluttautua jatkuu läpi elämän.

Vuosien 2019 - 2020 aikana kehitin ensimmäistä omavalmistetuotetta JanPaw tassuvahaa, joka tuli markkinoille 2020 kesällä. Tuote on luonnonmukainen ja täysin turvallinen moneen eri vaivaan. Tutustu tuotteeseen lisää sen omilla sivuilla.