Tilaaminen

Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä:

JanDogs nettisivujen verkkokaupasta voit ostaa paikan kursseille, sekä maksaa yksityistunnit, kausikortit, hallivaraukset, sekä sakkomaksut. Yksityistunnin ajankohdasta on sovittava erikseen sähköpostitse, puhelimitse (soitto, tekstiviesti tai whatsapp), tai facebookin messengerissä. Hallivarauksen voi tehdä maksun yhteydessä osoitteessa www.vello.fi/jandogs.

Tilauksen yhteydessä ilmoitettavaa sähköpostiosoitetta tarvitaan tilauksen käsittelemistä varten, sekä mahdolliseen yhteydenottoon. Yhteydenotto voi olla esimerkiksi kouluttajan sairastuminen ja sen vuoksi treenien siirto. JanDogs ei lähetä uutiskirjeitä, mainoksia tai muita viestejä sähköpostitse. Ilmoitettuja sähköpostiosoitteita/henkilöiden nimiä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Toimitus on määritelty automaattisesti sähköpostilla toimitettavaksi, eikä sitä voi muuttaa. Saat vahvistuksen ostoksestasi sähköpostiin.

Tilaukset:

Tilaamalla ja maksamalla palvelut verkkokaupassa varmistat paikkasi kurssilla. 


Alaikäisellä tulee olla huoltajan suostumus ostaessaan palveluita verkkokaupasta,

Toimitusaika:

Saat tilausvahvistuksen, kun tilaus on hyväksytty manuaalisesti. Pääasiassa tilaukset hyväksytään 24h sisällä tilauksesta, yleensä paljon nopeammin. Joskus voi olla viivettä, esim. viikonlopun takia tilauksen hyväksyminen voi kestää normaalia pidempään. 

Maksaminen:

Palvelu maksetaan tilausta tehdessä. Vain maksettu paikka on varattu paikka. Maksutapoina verkkokaupassa on Paytrailin tarjoamat maksuvaihtoehdot, sekä Klarna lasku.

Virheet tilauksessa:

Mikäli tilauksessa sattuu virhe, esim. väärän kurssipaikan osto, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info.jandogs@gmail.com. 

Peruutus:

Kurssipaikan ostaminen on sitovaa. Ostaja voi halutessaan myydä kurssipaikan, tai osan kurssin tunneista eteenpäin. Tähän löytyy kanava mm. facebookista: JanDogs treenit / myynti - osto - vaihto -ryhmästä.

Vastuu:

Ostaessasi palveluita JanDogsin verkkokaupasta, lue JanDogsin velvollisuudet ja vastuu hallin säännöissä.