Hallin säännöt

Hallin säännöt

Käyttäessä JanDogs koirakoulun hallitilaa sitoudut noudattamaan JanDogsin koirakoulun laatimia sääntöjä. Tämä koskee kaikkea halliin käyttöön liittyvää toimintaa, kuten kursseilla oloa, hallin vuokrausta, kausikortilla treenaamista jne. Luethan säännöt huolellisesti läpi. Käyttäessä hallia sitoudut myös korvaamaan koirasi aiheuttamat vahingot. Sääntöjen noudattaminen on eduksi meille jokaiselle hallin käyttäjälle. Sääntöjen noudattamatta jättäminen, tai piittaamattomuus säännöistä johtaa välittömään hallin käyttökieltoon. Käyttökiellon asettamisesta johtuva keskeytys ei oikeuta maksujen palautukseen, vaikka em. syystä jäisi esim. kausikortti kesken.

Hallissa on kameravalvonta! Kameravalvonnan tarkoituksena on suojata yrityksen omaisuutta, sekä tehostaa sääntöjen noudattamista.

Tällä hetkellä ei ole maski suositusta kursseilla. Halliin tullessa eteisestä löytyy käsidesiä. Muistakaa käyttää sitä mennessä, sekä tullessa. Vessoissa on myös käsienpesumahdollisuus. Muistakaa lukea ohjeistusta kotisivuilta säännöllisesti, sillä maskisuositus voi muuttua koronatilanteen mukaan.

Tulethan hallille vain terveenä! Flunssaisena, tai muuten sairaana tulee jäädä kotiin. Voit myydä paikkasi sille tarkoitetussa facebook-ryhmässä eteenpäin, jollet pääse jollekin kurssikerralle.

Ulkoiluta koirasi hyvin ennen halliin saapumista. Alueella on hyvät kevyen liikenteen väylät, sekä koirapuisto ihan hallin vieressä. Hyvä ulkoilutus ennaltaehkäisee sisälle tulevia vahinkoja. Älä anna koirasi merkkailla hallin piha-alueelle, eikä rakennusten seiniin. Myös muiden alueella olevien toimijoiden tiloja tulee kunnioittaa, eikä antaa koirien merkkailla heidänkään alueilla. Hallin piha-alueella on jäteastia koirien jätöksiä varten, sekä hallilla koirankakkapusseja. Koiraa voi käyttää ulkona myös kesken tunnin.

Hallissa on 20€ sakkomaksu virtsa- ja ulostevahinkoja varten. Hallissa on siivousvälineet ja ohjeet siivoukseen. Jokainen huolehtii siivouksen ohjeiden mukaan, sekä käy maksamassa sakkomaksun verkkokaupassa. Yksikin siivoamaton tai huonosti siivottu merkkausjälki nostaa riskiä muidenkin koirien merkkailuun! Voit käyttää koiraasi ulkona kurssin aikana. Siivoamaton ja/tai maksamaton vahinko johtaa välittömään hallin käyttökieltoon, sekä 100€ suuruiseen sakkomaksuun! 

Koiria tulee valvoa aina niiden ollessa hallissa. Tällä voidaan vaikuttaa parhaiten siihen, ettei koirat pääse merkkailemaan halliin. Suunnitellessasi treenejä, koirat voivat odottaa autossa, keittiö-/välitilassa, tai remmiin kytkettynä.

Juoksuiset nartut käyttävät juoksuhousuja koko hallissa oleskelun ajan. Housut tulee pukea jo ulkona jalkaan.

Lainatessasi hallin välineitä palauta ne takaisin paikoilleen käytön jälkeen. Nosta käyttämäsi tavarat, älä raahaa niitä nurmea pitkin. Jos et pysty nostamaan, älä siirrä estettä/välinettä. Jokaiselle esteelle ja tarvikkeelle on merkitty hallissa oma paikkaansa. Putki tulee säilyttää siten, ettei koirilla ole mahdollisuutta päästä putken sisään sen ollessa säilytyksessä. Mikäli koirasi rikkoo hallin kalustoa, otathan pikimmiten yhteyttä sähköpostitse info.jandogs@gmail.com tai puhelimitse/ whatsappilla 044 2434 308.

Keittiönurkkauksesta löydät pienen jääkaapin, sekä kahvin-, ja vedenkeittimen, sekä mikron. Voit säilyttää eväitä ja keittää kahvia/teetä. Kun käytät keittiön välineitä, huolehdi ne käytön jälkeen pois päältä ja siivoa jälkesi.

Hallin käyttäjä on vastuussa itsestään ja koirastaan. Hallilta löytyy ohjeet eri välineiden ja esteiden käyttöön. Hallin käyttäjä sitoutuu maksamaan itsensä ja koiransa aiheuttamat vahingot hallille, sen kalustolle ja keinonurmelle. Mikäli huomaat hallille mennessäsi jonkin asian rikkoutuneen tai siivoamattoman vahingon, ota pikimmiten yhteyttä joko sähköpostitse info.jandogs@gmail.com tai puhelimitse/whatsappilla numeroon 044 2434 308. Jokainen hallin käyttäjä treenaa omalla vastuullaan. JanDogs / Janita Peura ei ole vastuussa koiralle tai hallin käyttäjälle mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista ja tapaturmista hallin sisä-, eikä ulkopuolella.

Tulethan halliin vasta kun oma vuorosi alkaa ja huolehdit, että olet ulkona vuorosi loppuessa. Näin jokainen saa käyttää varaamansa ajan, eikä synny turhaa odottelua. Hallin sisään tullaan pääovesta, josta löytyy sähkölukko. Mikäli jälkeesi on tulossa toinen käyttäjä, voit poistua myös sivuovesta ulos. Näin vältämme tarpeettomia kohtaamisia. Hallin ovea ei sää pönkätä auki, vaan jokainen kulku tapahtuu käyttämällä sähkölukon avausta.

Kouluttaja pyytää uuden ryhmän sisään entisen ryhmän poistuttua. Odota rauhassa ulkona, jotta kouluttaja tulee huhuilemaan.

Turvallisen treenaamisen takaamiseksi huomioi heittäessäsi noutokapuloita, koiralle palkkaa tms. peilit ja ikkunat.

Hallissa ei saa treenata ulkokengillä! Hallissa voit treenata joko sukkasilleen, tai sisäkengillä. Hallilla on myös lainattavaksi puutarhapistokkaita.

Suosi murenemattomia nameja! Jos kuitenkin käytät palkatessasi nameja, jotka murenevat helposti, tai muutoin palkkaat koiraa maahan tai nameja heittämällä, huolehdi, että keräät kaikki murut ja pudonneet namit pois nurmelta. Ole myös tarkkana, ettei taskuistasi turhaan putoile nurmelle nameja. Namit ja ruuan haju nurmella aiheuttavat turhaa häiriötä muille treenaajille, sekä pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa allergisen reaktion jollekin toiselle koiralle!

Koirien juottaminen tapahtuu suihkutiloissa! Koiria ei saa juottaa nurmen päällä. 

Maksuehdot. Asiakas suorittaa kurssimaksun ostaessaan kurssin verkkokaupasta. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail, joka tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja. Tarkemmat tiedot yksittäisistä varauksista, vakiovuoroista ja kausikorteista, sekä niiden ehdoista löydät hallin hinnasto-sivulta.

Kurssille ilmoittautuminen sähköpostitse, sekä verkkokaupasta osto on sitova. Kurssia on mahdollista kerran vaihtaa toiseen kurssiin tai siirtää toiseen ajankohtaan erityisen painavista syistä. Ilmoitus kurssin vaihdosta tai siirrosta tulee tehdä ennen kurssin aloitusta.

Säännöt päivitetty 11.9.2022