Hallin säännöt

Hallin säännöt

Varatessasi hallivuoron sitoudut noudattamaan JanDogsin koirakoulun laatimia sääntöjä. Luethan säännöt huolellisesti läpi. Varatessasi hallivuoron sitoudut myös korvaamaan koirasi aiheuttamat vahingot. Sääntöjen noudattaminen on eduksi meille jokaiselle hallin käyttäjälle.
Tullessasi kursseille, sitoudut noudattamaan JanDogsin koirakoulun laatimia sääntöjä.

Tällä hetkellä ei ole maskipakkoa. Pidämme sopivaa etäisyyttä toisiin kurssilaisiin. Halliin tullessa eteisestä löytyy käsidesiä. Muistakaa käyttää sitä mennessä, sekä tullessa. Muistakaa lukea ohjeistusta säännöllisesti, sillä maskisuositus voi muuttua koronatilanteen kiristyessä.

Tulethan hallille vain terveenä! Flunssaisena, tai muuten sairaana tulee jäädä kotiin. Voit myydä paikkasi sille tarkoitetussa facebook-ryhmässä eteenpäin, jollet pääse jollekin kurssikerralle.

Ulkoiluta koirasi hyvin ennen halliin saapumista. Alueella on hyvät kevyen liikenteen väylät, sekä koirapuisto ihan hallin vieressä. Hyvä ulkoilutus ennaltaehkäisee sisälle tulevia vahinkoja. Älä anna koirasi merkkailla hallin piha-alueelle, eikä rakennusten seiniin. Myös muiden alueella olevien toimijoiden tiloja tulee kunnioittaa, eikä antaa koirien merkkailla heidänkään alueilla. Hallin piha-alueella on jäteastia koirien jätöksiä varten, sekä hallilla koirankakkapusseja.

Hallissa on 10€ sakkomaksu vahinkoja varten. Hallissa on siivousvälineet ja ohjeet siivoukseen. Jokainen huolehtii siivouksen ohjeiden mukaan, sekä käy maksamassa sakkomaksun verkkokaupassa. Yksikin siivoamaton tai huonosti siivottu merkkausjälki nostaa riskiä muidenkin koirien merkkailuun! Mikäli siivouksissa ja sakkomaksujen maksuissa on ongelmia, hankitaan hallille valvontakamerat. Tämä myös nostaa sakkomaksun hintaa, mikäli valvontajärjestelmään joudutaan turvautumaan. 

Koiria tulee valvoa aina niiden ollessa hallissa. Tällä voidaan vaikuttaa parhaiten siihen, ettei koirat pääse merkkailemaan halliin. Suunnitellessasi treenejä, koirat voivat odottaa autossa, keittiö-/välitilassa, tai remmiin kytkettynä.

Juoksuiset nartut käyttävät juoksuhousuja koko hallissa oleskelun ajan.

Lainatessasi hallin välineitä palauta ne takaisin paikoilleen käytön jälkeen. Nosta käyttämäsi tavarat, älä raahaa niitä nurmea pitkin. Jos et pysty nostamaan, älä siirrä estettä/välinettä. Jokaiselle esteelle ja tarvikkeelle on merkitty hallissa oma paikkaansa. Putki tulee säilyttää siten, ettei koirilla ole mahdollisuutta päästä putken sisään sen ollessa säilytyksessä. Mikäli koirasi rikkoo hallin kalustoa, otathan pikimmiten yhteyttä sähköpostitse info.jandogs@gmail.com tai puhelimitse/ whatsappilla 044 2434 308.

Keittiönurkkauksesta löydät pienen jääkaapin, sekä kahvin-, ja vedenkeittimen, sekä mikron. Voit säilyttää eväitä ja keittää kahvia/teetä. Kun käytät keittiön välineitä, huolehdi ne käytön jälkeen pois päältä ja siivoa jälkesi.

Hallin käyttäjä on vastuussa itsestään ja koirastaan. Hallilta löytyy ohjeet eri välineiden ja esteiden käyttöön. Hallin käyttäjä sitoutuu maksamaan itsensä ja koiransa aiheuttamat vahingot hallille, sen kalustolle ja keinonurmelle. Mikäli huomaat hallille mennessäsi jonkin asian rikkoutuneen tai siivoamattoman vahingon, ota pikimmiten yhteyttä joko sähköpostitse info.jandogs@gmail.com tai puhelimitse/whatsappilla numeroon 044 2434 308. Jokainen hallin käyttäjä treenaa omalla vastuullaan. JanDogs / Janita Peura ei ole vastuussa koiralle tai hallin käyttäjälle mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista ja tapaturmista hallin sisä-, eikä ulkopuolella.

Tulethan halliin vasta kun oma vuorosi alkaa ja huolehdit, että olet ulkona vuorosi loppuessa. Näin jokainen saa käyttää varaamansa ajan, eikä synny turhaa odottelua. Hallin sisään tullaan pääovesta, josta löytyy sähkölukko. Mikäli jälkeesi on tulossa toinen käyttäjä, voit poistua myös sivuovesta ulos. Näin vältämme tarpeettomia kohtaamisia. Hallin ovea ei sää pönkätä auki, vaan jokainen kulku tapahtuu käyttämällä sähkölukon avausta.

Kouluttaja pyytää uuden ryhmän sisään entisen ryhmän poistuttua. Odota rauhassa ulkona, jotta kouluttaja tulee huhuilemaan.

Turvallisen treenaamisen takaamiseksi huomioi heittäessäsi noutokapuloita, koiralle palkkaa tms. peilit ja ikkunat.

Hallissa ei saa treenata ulkokengillä! Hallissa voit treenata joko sukkasilleen, tai sisäkengillä.

Koirien juottaminen tapahtuu suihkutiloissa! Koiria ei saa juottaa nurmen päällä. 

Maksuehdot. Asiakas suorittaa kurssimaksun ostaessaan kurssin verkkokaupasta. Maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland, joka tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja. Tarkemmat tiedot yksittäisistä varauksista, vakiovuoroista ja kausikorteista, sekä niiden ehdoista löydät hallin hinnasto-sivulta.