Puuhalandia

Siirin pitämät puuhalandiat maanantaisin!

Puuhalandia on kestoltaan 25 minuuttia. Tälle ajalle otetaan maksimissaan 3 koiraa. Koirasi tulee tulla toimeen muiden koirien kanssa. Ota yhteyttä, mikäli koirasi tarvitsee yksityisajan puuhalandiaan.


Puuhalandiassa on tarjolla puuhaa niin nuorille, kuin vanhoille koirille! Tarjolla on aina puuhamaa, jossa koira pääsee tutustumaan erilaisiin asioihin; tehtäväratoja, aktivointia ja virikkeistämistä, sekä Siirin pitämiä koulutushetkiä!


Puuhalandia on monipuolinen leikkimaa, jossa koirasi pääsee toteuttamaan luontaisia käyttäytymistarpeitaan! Aktivointi ja virikkeistäminen lisäävät tutkitusti koirien hyvinvointia. Mikä olisikaan parempi tapa antaa koiralle päivän aktivointi ja seurusteluhetki yhdessä leikkien!


Koirasi saa olla koko ajan aktiivinen. Koiranne voivat olla hallissa irti ja tutustua asioihin omaehtoisesti, mikäli se kaikille ryhmän koirakoille sopii ja ne tulevat toimeen keskenään. Varaa mukaasi paljon herkkuja!

Huomioikaa, että hallilla on käytössä sakkomaksu vahinkojen sattuessa. Ilmoittautuessa sitoudut noudattamaan JanDogsin sääntöjä.


Kouluttajana Siiri Salmi.

Valitse variaatio:

10,00 €